Sobre Nosaltres

Benvinguts a la nostra clínica dental

A Clínica Dental Folgueroles volem ajudar-te a millorar el teu somriure posant a la teva disposició un grup de professionals altament qualificats i amb una llarga experiència en el sector, oferir-te la millor garantia mèdica. Comptem amb l’equipament i la tecnologia més avançada per a la millor diagnosi i tractament.

A Clínica Dental Folgueroles som un equip d’odontòlegs professionals que treballa dia a dia per aconseguir el màxim benestar dels nostres pacients.

A Clínica Dental Folgueroles sabem l’important que són la salut i l’estètica bucodentals i com podem arribar a condicionar la nostra qualitat de vida.

El nostre objectiu és oferir als nostres pacients els millors tractaments amb la màxima qualitat.

  • Totes les especialitats en odontologia
  • Especialistes amb àmplia experiència
  • Tractaments amb la millor qualitat i qualitat
  • Professionalitat

El nostre èxit es basa en l’atenció, proximitat i calidesa amb cada pacient, oferint-li sempre els últims avenços en la tecnologia bucodental.

Els nostres especialistes

Som un equip que està constantment formant-se perquè la teva salut bucal estigui en les millors mans. El nostre tracte és personalitzat ja que abans de res som una clínica familiar.

Dra. Beatriz Baños

COEC 1358

Dra. Paula Hauteville

COEC 7818

Dra. Maria Sitges

COEC 7289

Dr. Álvaro de la Iglesia

COEC 7744

Aux. Anna

Ens importa

El bon tracte al pacient, la qualitat dels materials i la professionalitat són les nostres prioritats.

T’oferim bones condicions econòmiques i el finançament per al teu tractament.

Volem facilitar el tractament, per això t’oferim un ampli horari d’atenció per poder flexibilitzar amb hores convingudes segons la comoditat del pacient.